Blogul s-a mutat la http://calarasu.eu/blog.
Bookmark and Share

  Noi telefoane Nokia

Se pare ca cei de la At&T sunt primii care vor introduce pe piata noile telefoane Nokia. Telefoanele care poarta sigla producatorului finlandez par sa fie copii dupa cateva modele de telefoane de alte companii. Spre exemplu Nokia Grouper care pare sa fie un RAZR cu sigla Nokia. Dar se pare ca aceste tipuri de telefoane vor aparea numai in SUA, dat fiind faptul ca ele vor aparea sub sigla AT&T, aceeasi care distribuie si iPhone.

Mako va avea o tastatura QWERTY glisanta lateral si fiind bazat pe platforma S60 3.2, aceeasi ca si in cazul lui Nokia E71x. Terminalul vine cu suport dual band HSPDA cu un display QVGA de 2.4 inchi, AGPS, o camera de 2 megapixeli, memorie interna de 128 MB si slot pentru carduri microSD. Mako dispune doar de un jack audio de 2.5 mm, data de lansare este 5 iunie.

Un alt telefon care nu arata ca un Nokia este Threser, un slider glossy, bazat pe aceeasi platforma ca si Grouper ,S40 ceea ce insemana fara Symbian. Aceste terminale vin cu suport HSDPA si AGPS, iar Grouper are o camera de 2 megapixeli, pe cand Tresher de 3.2 megapixeli si blitz.Thresher va sosi pe piata in luna septembrie, iar Grouper in iulie.

Ultimul este Nokia Snapper, un telefon cu clapeta care soseste cu suport triband HSDPA, Bluetooth 2.1, AGPS si o camera de 2 megapixeli. Terminalul va fi lansat in luna august.

Mai multe detalii in urmatoarele imagini:

Postari asemanatoare



0 comentarii



COMENTEZI?!