Blogul s-a mutat la http://calarasu.eu/blog.
Bookmark and Share

  Masuri anti-gripa

Se pare ca hartogaria din Romania nu are limite. Guvernul roman, ca sa combata gripa porcina, s-a hotarat sa trimita scrisori la toata lumea cu simptomele acestei boli.

Nu stiu cati din noi ne vom primi scrisorile pentru ca toata lumea stie ca Posta Romana livreaza greu, indiferent de sezon. Mai ales acum ca este un numar mare de livrari. La urma urmei suntem cateva milioane.

In plus, ca o masura de precautie la oamenii care vin cu avionul s-a hotarat ca cea mai buna masura este un formular nu un control medical. Controale medicale poate sa faca oricine, dar nu toti stiu sa completeze un formular. 

Masura care pe mine ma face sa ma gandesc la incompetenta din tara asta. De obicei se faceau controale medicale amanuntite si erau tinuti sub observatie cateva zile. Dar acum e mai simplu sa intrebi: "Esti ba bolnav? NU! Urmatorul!".

Postari asemanatoare



1 Comentariu

  1. monik on 6 mai 2009 la 19:29

    io cred k porcul a fost pe felie cu gaina:)))dak am trecut prin gripa aviara ce mai conteaza o biata gripa porcina?!:D las-o d-ne sa isi faca felul k se satura repede de noi...toate bune"cand o zbura porcul"...deci,suntem ok!:P

     


COMENTEZI?!