Blogul s-a mutat la http://calarasu.eu/blog.
Bookmark and Share

  Nokia Messaging pentru 5800

Nokia Betalabs a anuntat lansarea Nokia Messaging si pentru 5800 intr-o versiune mai usor de folosit pentru telefoanele cu touchscreen. Adica, nu este nevoie de stylus pentru a seta sau citi mesajele.

In plus, introduce functia "tap&hold" pentru inbox si functioneaza in ambele moduri de vizionare (landscape&portrait). Mesajele primite, acum pot fi previzionate din inbox iar daca aveti contacte care au poze acestea apar si in mesaje.

Nokia Messaging este un serviciu contra cost daca doriti sa isi faca update la inbox automat, daca nu este gratis. Ca sa setati mai bine sau daca nu va pricepeti  sa setati propriul inbox, atunci incercati sa va inregistrati pe Nokia Messaging.  Cei de la Nokia va vor trimite un SMS cu setarile, daca telefonul este unul compatibil.

Acest serviciu se spune ca va ajunge si in Romania, odata cu lansarea lui E75 la noi. Serviciul este oferit de Orange in colaborare cu Nokia. Am mai incercat Nokia Messaging si pe E51 si am fost foarte multumit. De abia astept sa il configurez si pe 5800.



Postari asemanatoare



0 comentarii



COMENTEZI?!