Blogul s-a mutat la http://calarasu.eu/blog.
Bookmark and Share

  Nokia E75

Unul dintre cele mai asteptate telefoane ale anului 2009 de la Nokia este E75. Un urmas demn al lui E71 care vine cu cateva elemente in plus fata de precedesorul sau.

Nokia E75 este primul telefon din clasa business care vine dotat cu accelerometer si suport pentru N-Gage. Producatorii finlandezi au ascultat cam ce doreau masle pentru E71 si probabil au zis sa incerece pe E75. Asa ca nu va mai fi nevoie sa hackuiti telefonul pentru a juca N-Gage. Cat despre accelerometer chiar nu ma asteptam pentru ca cei de la
  Nokia nu prea au pus accent pe aceasta functie in trecut, avand foarte putine modele care au asa ceva. In plus, majoritatea telefoanelor cu accelerometer sunt cele din seria N si 5800.

Noul terminal vine echipat special pentru email. In Romania s-ar putea sa fie lansat de Orange, pentru ca Nokia a semnat un contract cu compania de telefonie de origine franceza pe o perioada de trei ani, pentru serviciile de email mobil. Pentru acest contract principal telefon vizat este Nokia E75, care va veni cu functia de push email incorporata. Din pacate nu am aflat daca Romania este una din tarile vizate pentru lansarea noului serviciu Nokia Messaging.


In ceea ce priveste design-ul telefonul are un aspect glossy fiind facut din plastic. Spre deosebire de alte Nokia acesta are o tastatura full-QWERTY glisabila in partea stanga. Aceasta este o caracteristica importanta pentru un telefon creat pentru email, facilitand scrierea mesajelor. 

In concluzie E75 este un telefon business foarte reusit. Pentru mai multe detalii intrati pe blogul de mai jos.

Postari asemanatoare



0 comentarii



COMENTEZI?!