Blogul s-a mutat la http://calarasu.eu/blog.
Bookmark and Share

  Femei la volan

Unul dintre cele mai recente zvonuri este cel al femeii sofer despre care se tot povestesc o groaza de lucruri care de care mai incredibile. Nu vreau sa par misogin dar cand circuli fara nici o grija pe drum cu prioritate si deodata de pe o straduta te trezesti cu o masina care iti taie calea pentru ca soferul era prea ocupat sa discute cu pasagerul atunci intelegeti ce vreau sa spun. Se spune ca orice minciuna are un sambure de adevar poate ca si mitul acesta despre femeile la volan este un pic adevarat. In afara de femeile care conduc si provoaca accidente sau faze amuzante sunt si cele care obtin un permis si apoi il folosesc pe post de suport pentru pahare ca sa nu murdareasca mobila. 
Acest post nu are rolul de a jigni femeile sau sa le injoseasca in vreun ci mai degraba pentru a ridica o intrebare care trece prin capul tuturor care au trecut printr-o experienta neplacuta cu "femei la volan": CINE I-A DAT  FRATE CARNETU'?!?  Se pare ca aceste zvonuri sunt sustinute si de imagini daca aveti curiozitatea sa cautati pe youtube atunci veti gasi o multitudine de clipuri care sustin acest punct de vedere. Am ales dupa parerea mea pe cel care ilustreza cel mai bine acest punct de vedere asa ca fara sa mai lungesc vorba VIZIONARE PLACUTA!

Postari asemanatoare



2 comentarii

  1. Unknown on 8 martie 2009 la 14:28

    vai de mine....am murit de ras...deci aia cu furtunul si aia in care se da ala jos ca se plictisii sa astepte pana sa parcheze aia masina au fost cele mai tari... nu mai pot de ras:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

     
  2. Anonim on 10 martie 2009 la 13:38

    SAL!!!. SUPER ACESTE FILMULETE, MAI ALES CU TIPA ASTA CARE SE CHINUIE DE 4 MIN SA PARCHEZE "MICUL GIGANT", CRED CA PUTEA SA STEA MULT MAI MULT, 15-20 MIN. SUNT CURIOS CE FACEA IN CELE DIN URMA.
    PREA TARE!!!

     


COMENTEZI?!