Blogul s-a mutat la http://calarasu.eu/blog.
Bookmark and Share

  HOW I MET YOUR MOTHER

HOW I MET YOUR MOTHER este unul dintre cele mai bune seriale din ultimii ani.Anul acesta a inceput cel de-al patrulea sezon si eu sper sa nu fie si ultimul, desi nu stiu cat mai pot lungi subiectul.Subiectul poate fi dedus chiar din titlu;naratorul ,Ted, povesteste copiilor proprii cum a intalnit-o pe mama lor.O comedie in adevaratul sens al cuvantului piperata cu faza amuzante si personaje excentrice.



TED MOSEBY

Actor:Josh Radnor

Este personajul principal al acestui serial al poveste mici aventuri alaturi de prietenii sai.Aventuri care de fiecare data se termina cu o lectie pentru ei.







BARNEY STINSON
Actor:Neil Patrick Harris
Un fel de Don Juan amuzant.A mai jucat in cele doua filme Harold&Kumar.
Este unul dintre prietenii cei mai buni ai lui Ted sau asa se crede si capul rautatilor un adevarat fustangiu si un petrecaret.


MARSHALL ERIKSEN
Actor:Jason Segel
Es
te tipul timid care se casatoreste cu iubita din facultate si cel mai bun prieten al lui Ted.Dar totodata este plin de surprize si arata calitati pe care nici Ted nu le cunostea de-a lungul aventurilor din tinerete.Cunoscut prin serialul Freeks&Geeks si mai nou filmul Forgetting Sarah Marshall.



LILLY ALDRIN
Actor:Alyson Hannigan
Este fata cuminte care si viitoarea Doamna Eriksen,educatoare la gradinita ea este cea care tine grupul unit avand un aer parintesc.Ea este cea la care ceilalti vin pentru sfaturi cand au probleme personale.S-ar putea sa orecunoasteti din American Pie.





ROBIN SCHERTBASKI
Actor:Cobie Smulders

Fata din afara orasului de care Ted se indragosteste din prima clipa cand o vede.Este fata visurilor pentru Ted .Povestea lor dragoste de dragoste este una ciudata....o sa vedeti voi.In alte cuvinte este exact opusul lui Lilly.












Un grup de cinci prieteni care te vor face sa uiti de plictiseala timp de 20 de minute.

Si acum ca de final cateva secvente din serial, sper sa va placa .Vizionare placuta!

Postari asemanatoare



1 Comentariu

  1. Anonim on 14 ianuarie 2009 la 13:32

    l-am vazut si e chiar frumos...faze amuzante mai des intalnite in filme de comedie

     


COMENTEZI?!